Body Pump Vic - Gimnàs Manlleu - Gimnasio Manlleu

Aneu al Contingut

Menú Principal:

Body Pump Vic

Centres > B Fit Gurb > Activitats
 

BODY PUMP

QUÈ ÉS BODYPUMP ™?

BODYPUMP és la classe original amb barra i discos que enforteix i tonifica tot el cos. En aquesta sessió, de 60 minuts, treballaràs els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness, com ara squats, presses, elevacions i curls. Bona música, fantàstics instructors i la teva selecció del pes, et motivaran a assolir els resultats que busques i ràpid!


La excel · lent música et fa oblidar el cansament! Res em fa esforçar tant com BODYPUMP!

ChandraBranson

COM ÉS UNA CLASSE DE BODYPUMP ™?

BODYPUMP està dissenyat per millorar la força i la resistència muscular i al mateix temps cremar moltes calories. Utilitza tracks de música, acuradament
seleccionats, per guiar-nos durant la classe i obtenir els millors resultats. La durada de la classe és habitualment de 60 minuts.

1.BODYPUMP comença amb un escalfament en què s'utilitzen pesos molt lleugers per mobilitzar i escalfar tot cos.

2.Després, un instructor et guiarà durant la part principal de l'entrenament, en què es treballen els principals grups musculars, incloent les cames, el pit, l'esquena, les espatlles i els abdominals. Et garantim que sentiràs com cremen els músculs!, Però no et preocupis, podràs recuperar en els estiraments.

3.Per finalitzar la sessió, una música més lenta t'acompanyarà mentre estires els músculs, per reduir les molèsties de les "agulletes".
 
 
 
 
 
Retornar al contingut | Retornar al menú principal