Body Combat Vic - Gimnàs Manlleu - Gimnasio Manlleu

Aneu al Contingut

Menú Principal:

Body Combat Vic

Centres > B Fit Gurb > Activitats
 

BODY COMBAT


QUÈ ÉS BODYCOMBAT ™?

BODYCOMBAT és un programa d'entrenament cardiovascular inspirat en les Arts Marcials, amb el qual alliberaràs grans dosis d'adrenalina i descobriràs la teva força interior. Els seus moviments deriven d'una gran varietat de disciplines, com: Karate, Boxa, Tae Kwon Do, Tai Chi i Muay Tailandès. Coreografiat en base a una excel · lent música i amb magnífics instructors, faràs cops, cops de puny, puntades de peu i katas, cremaràs moltes calories i aconseguiràs una millor resistència cardiovascular."La classe de BODYCOMBAT em permet descarregar la tensió acumulada, i sentir que sóc capaç d'enfrontar amb èxit als reptes diaris"

UrsulaPirtle

COM ÉS UNA CLASSE DE BODYCOMBAT ™?

En una classe de BODYCOMBAT faràs una gran varietat de moviments que deriven de les Arts Marcials, acompanyats d'una música molt potent i d'n excel
· lent instructor.

1.Primer prepararàs el cos i la ment per a la batalla que tens per davant, mentre realitzes tots els moviments que utilitzaràs durant la classe.

2.Visualitza al teu oponent i allibera la teva adrenalina mentre lluites i realitzes diferents combinacions de moviments concentrant en la velocitat, la potència i la resistència. Abans de cada assalt disposaràs d'un breu temps per recuperar-, i finalizarás amb un gran combat en què lluitaràs per assolir els teus objectius.

3.Per completar el teu entrenament, acabaràs la sessió amb exercicis de força amb abdominals i pushups. Finalment arriba la recompensa, estirar els músculs i recuperar l'esforç realitzat. 
 
 
 
 
Retornar al contingut | Retornar al menú principal